Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βγήκαν στους δρόμους οι μαθητές των ΕΠΑ Σ

25/01/2013
Βγήκαν στους δρόμους οι μαθητές των ΕΠΑ Σ

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν μήνες μετά την έναρξη των σχολείων τους οι μαθητές των Επαγγελματικών Σχολών Θήβας, Λιβαδειάς και Αλιάρτου διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Λαμίας.

50 και πλέον μαθητές που έφτασαν στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς  για να γνωστοποιήσουν το πρόβλημά τους, ενώθηκαν με μαθητές της ΕΠΑΣ Λαμίας που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και μετά την πορεία επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Στερεάς στην πλατεία Ελευθερίας όπου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάικο, ενώ λίγο αργότερα συναντήθηκαν και με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Ηλία Παλιαλεξη.

Παρά τα προβλήματά μας προτιμήσαμε αντί της κατάληψης του σχολείου να διαδηλώσουμε με αυτό τον τρόπο και να φτάσουμε στην έδρα της Περιφέρειας θέτοντας τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους , δηλώνει στον FM-1 o πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου της ΕΠΑΣ Λιβαδειάς Νίκος Καραμάνης.

Για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και τις κενές ώρες μαθημάτων , ερώτηση στην Βουλή κατέθεσαν από την Φθιώτιδα οι βουλευτές Ελένη Μακρή Θεοδώρου και Βασίλης Κυριακάκης.
Lamiafm1.gr

No comments yet

Σχολιάστε