Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλάζουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές;

07/11/2012

Αλλάζουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης σύμφωνα με τη συμφωνία των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στη κυβέρνηση του μνημονίου και της εξάρτησης. Η συμφωνία κατά πληροφορίες είναι 50  30  20 και πολλές καρέκλες τρίζουν. Η Χριστοφιλοπούλου όμως αντιδρά με τη σημερινή παρέμβασή της.
Με βρίσκει προσωπικά αντίθετη οποιαδήποτε αλλαγή Περιφερειακών Διευθυντών και θα εκφράσω αυτές μου τις αντιρρήσεις, εάν πράγματι προκύψει τέτοιο ζήτημα.
Αυτό τονίζει η πρώην υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου με επιστολή της προς το esos με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ μας και

σημειώνει: «Εξάλλου, οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι υπάλληλοι επί θητεία. Η επιλογή τους γίνεται, έπειτα από αξιολόγηση, για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, που σε ένα κράτος δικαίου, διεπόμενο από την συνέχεια των δημοσίων υπηρεσιών, πρέπει να γίνεται σεβαστό».
Η κ. Χριστοφιλοπούλου διαψεύδει επίσης ότι «Ουδέποτε υπήρξε συνεργασία δική μου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας που να αφορά στην αλλαγή των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης».

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: