Μετάβαση στο περιεχόμενο

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ»:Δεν πληρώνουμε και καλούμε τον Δήμαρχο να πάρει θέση

07/11/2011


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης θα θέσουν τον Δήμαρχο προ των ευθυνών του…

Μετά την κοινότητα της Ανθήλης όλο και περισσότεροι δημότες του Δήμου Λαμιέων αρνούνται να πληρώσουν το ΧΑΡΑΤΣΙ για το τέλος ακινήτων. Χθες τα μέλη της κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ» πραγματοποίησαν στην αίθουσα του ΤΕΕ συγκέντρωση και συγκρότησαν προσωρινή συντονιστική επιτροπή για το σκοπό αυτό.

<<Όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ σ΄αυτό το παράνομο ΧΑΡΑΣΤΣΙ …έχουμε το δίκιο με το μέρος μας….>>, αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ» και καλούν όλους τους συμπολίτες τους να έρθουν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη για να θέσουν τον Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά προ των ευθυνών του.

Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης που έστειλαν στο LamiaReport:

<<Εμείς, οι πολίτες της Λαμίας, συγκεντρωθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα του ΤΕΕ, για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας ενάντια στα χαράτσια και ειδικά στο τελευταία αντισυνταγματική εισφορά που ζητάει η υποτελής κυβέρνηση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Μέσα από την ανοιχτή συνέλευση δημιουργήθηκε προσωρινή συντονιστική επιτροπή για τον περαιτέρω συντονισμό των ενεργειών μας, και δηλώθηκε η επιδίωξη για τη συγκρότηση τοπικών επιτροπών στις συνοικίες όλου του δήμου Λαμιέων.

Αποφασίσαμε ότι δεν θα πληρώσουμε το νέο χαράτσι της ΔΕΗ και θα σταθούμε δίπλα σε όποιον αδυνατεί ή αρνείται να πληρώσει αυτή την εισφορά μέσω των τοπικών επιτροπών που συγκροτούνται.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενώσουν τους δυνάμεις τους μαζί μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα της οδού Αινιάνων στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να θέσουμε το δήμαρχο προ των ευθυνών του και να απαιτήσουμε να συμπορευτεί με τους δημότες του, όπως έγινε και σε άλλους δήμους. >>

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: