Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιτέλους κάποιοι άνθρωποι του πνεύματος ξεσηκώνονται.

24/03/2011

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της κοινωνίας μας είναι και το ότι την έχει εγκαταλείψει η πνευματική της ηγεσία. Καμία κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι αν η πνευματική της ηγεσία έχει συμμαχήσει με το καθεστώς εναντίον της κοινωνίας. Δυστυχώς η δική μας πνευματική ηγεσία ακολουθώντας το παράδειγμα της πολιτικοοικονομικής ηγεσίας, εγκατέλειψε την πνευματική και κοινωνική της αποστολή και επιδόθηκε στον ηδονισμό της….

καλοπέρασης. Επιδόθηκε και αυτή στον κρατικοδίαιτο παρασιτισμό και στύλωσε τα πόδια σε κάθε αλλαγή που θα έθιγε τα συμφέροντά της.

Ότι παρατηρείται και στην πολιτικοοικονομική ηγεσία, παρατηρείται και στην πνευματική. Οικογενειοκρατία, πολυθεσία, κρατικοδίαιτος παρασιτισμός και διασπάθιση τόσο των χρημάτων των φορολογουμένων πολιτών, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων με μηδενικά αποτελέσματα επιστημονικού έργου.

Όμως κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι, δεν άντεξαν άλλο αυτή την κατάντια και αυτή την κατρακύλα, μεταξύ αυτών και ο εικονιζόμενος καθηγητής της πολιτικής δικονομίας και μεγάλος δάσκαλός μας Κώστας Μπέης και αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στις 12 Απριλίου στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις 10 πμ μέχρι τις 10 μμ, σε μια ολοήμερη συζήτηση και προβληματισμό για το που πάει ο τόπος, καθώς και για το ποιες αναγκαίες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Εμείς, είμαστε μαζί τους και θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.

Αναρτήθηκε από….. energoipoliteskv.blogspot.com

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: