Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα «Κολλέγια» έχουν μπάρμπα στις Βρυξέλλες είπε στη Βουλή ο Απ. Κακλαμάνης

02/12/2010

Ρεπορτάζ:esos.gr                                                             Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

Οι πτυχιούχοι των ΤΕΙ επί είκοσι πέντε χρόνια γυρίζουν χωρίς κανένα επαγγελματικό δικαίωμα, όταν μέσα σε λίγους μήνες δίνουμε επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους των κολλεγίων, διότι εκείνοι έχουν μπάρμπα στις Βρυξέλλες και μας στέλνουν τελεσίγραφα.

Τα παραπάνω είπε στη Βουλή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης ο οποίος σε νομοσχέδιο του  υπ. Μεταφορών ύστερα από παρέμβασή του άλλαξε η αρχική διατύπωση  της ειδικότητας «Τεχνολογικών Εφαρμογών» σε «ΤΕ Μηχανικών».

Παρακολουθώ, μάλιστα, τα βράδια κάποια εκσυγχρονισμένα μέσα ενημέρωσης που κόπτονται για την υπόθεση τώρα του Μνημονίου κ.τ.λ., που μιλάνε για συντεχνίες και θρασύτατα ονομάζουν τους Υπουργούς ότι είναι όλοι τεμπέληδες. Έτσι, βοηθούν την προσπάθεια της χώρας διότι, βέβαια, ο στόχος τους είναι πως θα κάνουν και το ΠΑΣΟΚ δυό-τρία κομμάτια, όπως έκαναν τη Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι τυφλοί. Θέλουν να συσσωρεύουν κέρδη και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν πιστεύουν σε τίποτα άλλο παρά μόνο στο κέρδος. Τα πράγματα έφτασαν εκεί που έφτασαν τώρα και ή θα τα χάσουν όλα και αυτοί -εκτός από εκείνα που έχουν βγάλει έξω- ή θα πρέπει να υποστούν κάποιο κόστος.
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: