Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιτέλους ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό αναπτυξιακό πρόγραμμα

24/03/2010

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
1. Να ανοικοδομηθούν καλύβες στα βουνά για να στεγαστεί η τρέλα μας από το νέο ανθρωποδιωχτικό φεσολογικό νομοσχέδιο.
2. Στο γερμανικό υποβρύχιο που γέρνει και ξαναγοράσθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να τοποθετηθεί ο κ. Βενιζέλος ως αντίβαρο του, ώστε να κερδίσουμε τελικά από αυτή την αγορά. 
3. Όσοι Έλληνες παίρνουν ψυχότροπα φάρμακα εξαιτίας των οικονομικών μέτρων να χρησιμοποιηθούν στη θέση των γερμανικών τάνκ, που θα παίρναμε από την Μέρκελ.
4. Ο κ. Πάγκαλος να αφεθεί να μας ………  ουρλιάζει, και μεις θ’ αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας για να μην τον ακούμε. Όποτε κουράζεται θα τον αναπληροί ο Άδωνις Γεωργιάδης.
5. Οτιδήποτε είναι διπλό, εξέχει ή πλεονάζει κόβεται και ανακατασκευάζεται.
6. Όσοι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. και μέχρι να τους βγει η άδεια, να καταθέτουν στον ΑΣΕΠ την ψυχή, υπομονή και νεύρα τους, και ανάλογα με το μέτρο της αντοχής τους και το ύψος των καταθέσεων τους να συνεισφέρουν στο Ταμείο Εθνικής Σωτηρίας.
7. Πατριωτικό καθήκον: πρέπει πάση θυσία να ενισχυθούν οι εξαγωγές μας γι’ αυτό να μεσολαβήσει ο κ. Καρατζαφέρης στον Μπερλουσκόνι για άμεση αξιοποίηση της γνωστής 24χρονης ξανθιάς θεάς.
8. Οι τρείς βασικές αξίες της Κυβέρνησης: το Άνισο, το Άδικο, και το Αναξιόπιστο να ενταχθούν και να διδάσκοντα στο κατηχητικό σχολείο, και η Εκκλησία της Ελλάδος για λόγους Ευαρέσκειας να παραχωρήσει το 110% της περιουσίας της στο Κράτος.
9. Στη συνάντηση κορυφής της Ε.Ε. την Πέμπτη να στείλουμε τον κ. Βενιζέλο ως διαπραγματευτή, όλο και κάτι νεύρα θα της σπάσει της Μέρκελ και του Τρισέ από τον χειμαρρώδη και ακατάπαυστο λόγο του. Πού ξέρεις μπορεί τελικά να τους πείσει για την παροχή οικονομικής βοήθειας.
10. Ό,τι περισσέψει από εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια να το βγάλουμε στη γύρα το καλοκαίρι για τουριστική αξιοποίηση.
11. Να φορολογηθούν τα τουρκικά αεροσκάφη που κάνουν καθημερινό πάρτι στον Ελληνικό ουρανό και να χρησιμοποιηθούν ως τουριστική επένδυση σε extreme sports με νόμο που θα φέρει στη Βουλή ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
12. Ο Κώστας Χαρδαβέλας να χρησιμοποιηθεί ως Υπουργός Επενδύσεων και Πετρελαϊκής Πολιτικής.
http://kafeneio-gr.blogspot.com

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: