Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ψέμα και η υποκρισία έχει κοντά ποδάρια

17/03/2010

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.     10/9/09: «Συγκρίνετε δύο πολιτικές, μία που μιλά για πάγωμα μισθών και μία για αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό. Λεφτά υπάρχουν.»

2.    12/9/09: «Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης. Δέσμευσή μας: κανένα νέο φορολογικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.»

3.    13/9/09: «Δε θα αυξήσουμε το ΦΠΑ, ούτε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις.»

4.    27/9/09: «Το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα εφαρμοστεί ακόμη και με μεγαλύτερο έλλειμμα. Θα γίνει δεκτό από την Ε.Ε., γιατί είναι αξιόπιστο»

5.    4/10/09: «Οι αυξήσεις των έμμεσων φόρων ήταν η συνήθης μορφή φορολογικής αφαίμαξης που εφάρμοσε η ΝΔ. Εμείς έχουμε άλλη πολιτική».

6.    13/10/09: «Είναι εύκολο να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, για να ικανοποιήσουμε προσωρινώς τις αντιλήψεις της διεθνούς οικονομικής ελίτ. Όμως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θα αποδείξουμε στην πράξη πως λεφτά υπάρχουν.»

7.     2/2/10: «Ζητώ από τους δημοσίους υπαλλήλους να συνεισφέρουν… Η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού περνά μέσα και από την αύξηση των ορίων ηλικίας, καθώς αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: