Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση σε ιδιωτική εταιρία της σύνταξης του νόμου για τις προσλήψεις, μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών

13/02/2010

Έκθετη η Διαμαντοπούλου……
Mαταιώθηκε ο διαγωνισμός του υπ. Παιδείας που αφορούσε την ανάθεση σε εταιρία της προετοιμασίας του νόμου για την κατάρτιση σχεδίου δράσης, σχετικά με το σύστημα επιλογής, διορισμών και μεταθέσεων των εκπαιδευτικών . 
Την σχετική απόφαση υπέγραψε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.
   Υπενθυμίζεται ότι τη σχετική προκήρυξη είχε αποκαλύψει το esos, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις και δημοσιεύματα στον τύπο.

O διαγωνισμός περιλάμβανε:
(α) πρόταση σεναρίων για πλαίσιο διορισμών, μεταθέσεων και αποσπάσεων των εκπαιδευτικών και επιλογής στελεχών της εκπαίδευσης, βάσει κριτικής αποτίμησης της λειτουργίας του υφιστάμενου συστήματος, συγκριτικών δεδομένων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και των πορισμάτων από επεξεργασία των προτάσεων που θα έχουν κατατεθεί κατά την πρώτη διαβούλευση της σχετικής αρχικής νομοθετικής πρότασης του Υπουργείου Παιδείας καθώς και ιαγωνισμούέχι ως
(β) Πρόταση για το νέο σύστημα διοικητικών διαδικασιών, υποδομών και εργαλείων για την υλοποίηση του νέου προτεινόμενου πλαισίου, με αξιοποίηση των πορισμάτων της διοικητικής επιστήμης και των νέων επιστημονικών και τεχνολογικών εργαλείων.
Ολόκληρη η πρόσκληση του Πρόχειρου Διαγωνισμού έχει ως εξής:
ΑΜΟΙΒΗ: Η αμοιβή  είχε ορισθεί 96.000,00 ευρώ
Πηγή esos.gr

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: