Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλληλεγγύη στους αγρότες – Κυβέρνηση σημειώσατε 2 (Αγωνιστική.. ΠΑΣΚ)

23/01/2010
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρόταση του Συνδυασμού Ανεξάρτητων Καθηγητών στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας για Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες. 
Η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράστασή της σε κάθε δίκαιο αίτημα των αγροτών. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες των αγροτών ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που πλήττουν τόσο τους αγρότες όσο και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα. Πολιτικές που στον αγροτικό χώρο εξαθλιώνουν οικονομικά τους μικρούς και μεσαίους αγρότες. Πολιτικές που στο όνομα της κρίσης αλλά και της «ανταγωνιστικότητας της οικονομίας» δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές. Στην προσπάθειά τους αυτή δεν διστάζουν να προσωποποιήσουν το αγροτικό κίνημα, να στοχοποιήσουν αυτά τα πρόσωπα και – το χειρότερο όλων – να ενεργοποιήσουν τον «κοινωνικό αυτοματισμό» προσπαθώντας να στρέψουν την οργή των εργαζομένων από τα κοινά προβλήματα στην αλληλοϋπονόμευση των αγώνων των κοινωνικών τάξεων. Σήμερα οι αγρότες, αύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι εκπαιδευτικοί, μεθαύριο όποιος αγωνίζεται για τα δικαιώματα που του στερούν.
Μόνη απάντηση ο αγώνας και η αλληλεγγύη των εργαζομένων ενάντια στα σχέδια της ΕΕ και των κυβερνήσεών της.

 Η τροποποίηση που έκανε η ΠΑΣΚ για να την ψηφίσει. (Έχει σημασία να δούμε τι διέγραψε)

 Η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράστασή της σε κάθε δίκαιο αίτημα των αγροτών. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες των αγροτών ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που πλήττουν τόσο τους αγρότες όσο και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα όπως επίσης στεκόμαστε ενάντια στις Πολιτικές που στον αγροτικό χώρο εξαθλιώνουν οικονομικά τους μικρούς και μεσαίους αγρότες. Πολιτικές που στο όνομα της κρίσης αλλά και της «ανταγωνιστικότητας της οικονομίας» δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές. Στην προσπάθειά τους αυτή δεν διστάζουν να προσωποποιήσουν το αγροτικό κίνημα, να στοχοποιήσουν αυτά τα πρόσωπα και – το χειρότερο όλων – να ενεργοποιήσουν τον «κοινωνικό αυτοματισμό» και τις προσπαθ(ώντας)ειες να στρ(έψουν)αφεί την η οργή των εργαζομένων από τα κοινά προβλήματα στην αλληλοϋπονόμευση των αγώνων των κοινωνικών τάξεων. Σήμερα οι αγρότες, αύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι εκπαιδευτικοί, μεθαύριο όποιος αγωνίζεται για τα δικαιώματα που του στερούν.

Μόνη απάντηση ο αγώνας και η αλληλεγγύη των εργαζομένων ενάντια στα σχέδια της ΕΕ και των κυβερνήσεών της.

           Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις η ΠΑΣΚ απαρνήθηκε την στάση που κράτησε στο ΔΣ της ΕΛΜΕ τα 2 προηγούμενα χρόνια για … τα μάτια της κυβέρνησης.  Ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας…
           Υ.Γ.   Η ΔΑΚΕ το ψήφισε όπως προτάθηκε.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: